Stenarnas egenskaper

Här är stenar som finns i mina smycken, uppdatering pågår

Agater Agat lär balansera och skapa harmoni mellan kropp, själ och sinne. De sägs rena och stabilisera auran och där de även kan eliminera negativa energier. Agat sägs även kunna förbättra din koncentrations- och uppfattningsförmåga. De lär lugna inre sår och spänningar i kroppen, och kan skapa en känsla av trygghet. 

♡ Kan skapa harmoni mellan kropp, själ och sinne
♡ Lär rena och stabilisera auran
♡ Sägs eliminera negativa energier
♡ Lär lugna inre sår och spänningar i kroppen

Akvamarin är stenen som hjälper oss att kommunicera, både utåt och inåt. Den inger mod och klarhet att se och uttrycka vår sanning. Öppnar för andlig kommunikation.

Ametist Ametist sägs vara en mycket helande och spirituell kristall med grundande och rogivande energier. Ametist kan användas för healing av både kropp och själ. De sägs skapa en harmonisk och rogivande atmosfär med beskyddande egenskaper. Dess skyddande egenskaper sägs stå emot illasinnade avsikter genom att omvandla denna form av energi till en positiv och kärleksfull energi. Ametist sägs även lindra missbruksproblematik och sömnsvårigheter.

Angelit Angelit sägs ha en väldigt hög frekvens som kan hjälpa oss att komma i kontakt med våra skyddsänglar och guider. Angelit kan även hjälpa oss att absorbera den kunskap som vi får till oss när vi mediterar och kanaliserar, och hjälper oss då att förstå våra drömmar och deras budskap. Angelit är också en känds sten för djurkommunikation. Angelitens energi sägs kunna hjälpa oss att släppa taget och låta saker få spela ut sig som det är tänkt att de ska göra. Den kan uppmana oss att förlåta och gå vidare, vare sig det gäller våra egna handlingar eller någon annans. Angeliten påminner oss om att vi alla kommer från en och samma källa. Att vi inte bör  döma eller skapa förutfattade meningar, utan se varje person utefter deras förmåga och potential. Angelit representerar frid, harmoni och acceptans.

Aventurin, grön Grön Aventurin är en kristall för hopp och framtidstro. De sägs ha en stark förbindelse till jorden och till det Deviska riket, vilket lär skapa en omfamnande känsla av natur och dess lugnande vibrationer. Lär ha en upplyftande vibration som kan stärka tron på din egen styrka, ge tur och hjälpa dig uppnå dina drömmar.

Kan ge ökat självförtroende och personlig tillväxt 

Lär ge hopp och självkänsla

Sägs ge vitalitet såsom styrka, livskraft och energi

Bergkristall

Citrin

Fluorit

Hematit Hematit är jordande och hjälper oss vara i resonans med jordens inre kärna. De lär lindra stress och kan hjälpa hitta ett inre lugn. Hematit är en stärkande sten vid manifestering.

Jade

Jaspis

Lava

Lepidolit: Lepidolit sägs vara en sten för nystart som kan hjälpa dig som vill ändra gamla livsmönster. De lär skänka känslomässig balans och lugn vid ångest och depression. Sägs minska stress som kan komma i samband med plötsliga eller oväntade förändringar. Lepidolit verkar alltid för det högsta bästa, tar bort negativ energi och öppnar upp för rena kosmiska krafter och medvetande. Den är speciellt bra som humörstabilisator, motverkar humörsvängningar

Rosenkvarts

Safir, grön